(Видео) Мустафаоглу: Во Ѓорче Петров над 500 деца чекаат за градинка

gjorche petrov slika

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

24 мај на Денот на сесловенските просветители Св.Кирил и Св.Методиј, потсетуваме дека образованието на нашите деца започнува во предшколската возраст, односно во градинките.

Сепак, во Општина Ѓорче Петров недоволните капацитети во градинките се децениски проблем кој само се продлабочува со непланското градење и трошење од страна на локалните власти, за денес да имаме минимум 500 деца коишто не можат да бидат згрижени.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА-Ѓорче Петров

24 мај, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ