Во Тетово може подобро да се живее!

levica broj 13_lokalni

Loading

Тагови:

Донирај онлајн

Кандидатите од Левица за советници на општина Тетово – Боби Илиевски, Оливера Богојеска, Костадин Томоски и Срѓан Глигориески упатија повик до сите жители на Тетово.

„Како советници на Левица, сакаме Тетово да биде град од кој нема никој да бега, туку ќе останеме заедно со вас да го развиваме во иднина. За жал, со децении нашата општина се’ повеќе тоне во калта наречена алчност и профит на сметка на квалитетот на живот.

Заедно, посветено, упорно и преку борба, можеме да создадеме општина која ќе нуди услови за достоен живот, според потребите на тетовчани, а не на олигарсите и профитерите.”

На 20-ти Август гласајте за број 13, за Левица во советот на Тетово!

#ЗаокружиБрој13

#ЛевицаЗаТетово

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА-Тетово

13 август, 2022

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ