ПРОГРАМИ

Подолу можете да ги прочитате програмите и мерките за секоја од општината каде Левица има свои кандидати за градоначалници и советници:

 • ГРАД СКОПЈЕ
 • КАРПОШ
 • ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
 • БИТОЛА
 • КУМАНОВО
 • ВЕЛЕС
 • ГЕВГЕЛИЈА
 • ШТИП
 • КРИВА ПАЛАНКА
 • СТАРО НАГОРИЧАНЕ
 • РОСОМАН

21686173 1808104242563134 3710496892151083658 n 1