Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  СЕКТОР СПОРТ

  Весна Кираџиева

  КООРДИНАТОР

  sport.levica@gmail.com

  ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА

  075/518-063

  КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

  Поле на интереси

  • спорт (аматерски и професионален)
  • индивидуални и колективни / тимски спортови (атлетика, бодибилдинг, гимнастика, фитнес, боречки вештини; водени, воздушни, лизгачки, рекетни и столни спортови)
  • екипни спортови од национален интерес (фудбал, ракомет, комашка и одбојка)
  • национални сојузи/федерации на спортови
  • Олимписки игри (зимски и летни олимписки и параолимписки дисциплини)
  • балкански, европски и светски првенства
  • рекреација
  • физичка култура
  • ученички турнири
  • студентски спортски лиги
  • стопанисување со врвни спортски објекти (стадиони, арени, базени)
  • спортска инфраструктура (игралишта, сали, вежбални, теретарни)
  • спортски клубови
  • спортски натпревари
  • спортски академии
  • спортски пензии
  • навивачки групи
  • „фер-плеј“ и сузбивање хулиганизам (насилство на спортски терени)
  • млади
  • Агенција за млади и спорт
  • Македонски олимписки комитет (МОК)

  Членови на сектор

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  НА СЕКТОР СПОРТ

  САКАШ ДА БИДЕШ ДЕЛ ОД СЕКТОР СПОРТ?