Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  СЕКТОР ТУРИЗАМ

  Никола Петров

  КООРДИНАТОР

  sektor.turizam.levica@gmail.com

  ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА

  078/344-701

  КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

  Поле на интереси

  • комерцијален и социјален туризам
  • масовен туризам (езерски, речен, планински, скијачки)
  • алтернативен туризам (еко, рурален, манастирски, излетнички, велосипедски,
  • камперски, вински, верски, археолошки, пензионерски, бањски, градски, манифестациски, културен, спелеолошки, ловен, риболовен, нудистички и сл.)
  • туризам надвор од мрежа (т.н. off the grid)
  • туристички бироа и агенции (туроператори)
  • туристички водичи и придружници
  • угостителство
  • објекти за исхрана (ресторани, кафани, кафетерии, барови, пабови, пекари, традиционални куќи)
  • објекти за забава (дискотеки, ноќни клубови, кабареа)
  • објекти за сместување / хотелиерство (хотели, мотели, хостели, преноќишта, апартмани, пансиони)
  • бањи (ресорти и спа-центри)
  • ски-центри
  • кампинг (автокампови, биваци и сл.)
  • бунгалови
  • викенд населби
  • етно села
  • детски одморалишта (групно организирано летување и зимување)
  • планинарски домови
  • планинарски патеки (маркација и одржување)
  • гастрономија и кулинарство (македонска кујна и традиционални јадења)
  • нутриционизам
  • забавни дејности (т.н. „ивент“ индустрија)
  • „клуб“ индустрија (диџеи и концерти)
  • креативни индустрии

  Членови на сектор

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  НА СЕКТОР ТУРИЗАМ

  САКАШ ДА БИДЕШ ДЕЛ ОД СЕКТОР ТУРИЗАМ?