СОВЕТНИЧКИ ЛИСТИ

Кликнете на линковите за да ги видите кандидатите за советници и изборните програми на Левица за општините во кои настапува партијата на Локалните избори – 2017:

 1. ГРАД СКОПЈЕ
 2. КАРПОШ
 3. ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
 4. БИТОЛА
 5. КУМАНОВО
 6. ВЕЛЕС
 7. ГЕВГЕЛИЈА
 8. ШТИП
 9. КРИВА ПАЛАНКА
 10. СТАРО НАГОРИЧАНЕ
 11. РОСОМАН

лого локални