Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Скоро една третина од тенковите на АРМ поклонети на Украина

Министерството за Одбрана ја потврди информација дека сликите и видео снимките на кои се гледа дека 10тина Т-72 тенкови се испраќаат за Украина. Тенковите...

Последни објави