бејрут


Изразуваме сочувство и солидарност со Парижани и жителите на Бејрут и сите кои страдаа во вчерашните терористички напади во овие две земји. Коренот на ваквите терористички напади лежи во империјализмот, кој во склад со своите економско-финансиски интереси експлоатира цели региони и народи, со што продуцира сиромаштија и економски нееднаквости кои […]

Солидарност со жителите на Париз и Бејрут