Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерката за радост наместо да цензурира – да реагира за новото нео-фашистичко здружение Охрид

Министерката за радост и цензура Бисера Костадиновска-Стојчевска, која покажа капацитет за цензура и регулација на мислата и културното творештво на македонските уметници - очигледно,...

Последни објави