Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица поднесе иницијатива за забрана на фашистичкиот центар „Ванчо Михајлов“

Епидемијата на неофашистички здруженија кои никнуваат на територијата на Македонија, под покровителство на пробугарските СДС и ДУИ, кои имаат за цел да провоцираат и...

Последни објави