Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерството на Шаќири ги занемарува талентираните ученици во државата

Законот за основно образование предвидува донесување Концепција за откривање и работа со талентирани и надарени ученици во соработка со БРО. Ако соработуваат синхронизирано како...

Последни објави