Град Скопје

Обраќање на советникот на Левица Амар Мециновиќ на вонредната седница на Град Скопје Левица бара итно решавање на состојбата со...

Владата е одговорна за ситуацијата со ЈСП Додека троши за подмирување на сметки за струја на приватни лица додека троши...