Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Грција и Бугарија можат да ги оспоруваат симболите на македонските пари

Непосредно пред потпишувањето на Протоколот за велепредавство, гувернерката Ангеловска-Бежовска оствари средба со директорката на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура при Универзитетот...

Последни објави