Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Стоп за распродажбата на „Мауцкер“ за едно евро квадрат

На следната седница на Советот на општина Охрид (закажана за петок), една од точките на дневен ред е Предлог- програмата за управување со градежно...

Последни објави