Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Апасиев: Само Левица се бори против неофашистичките клубови

„Имате 40 невладини организации финансирани од тајни служби на Бугарија. Знаете дека Комисија за спречување на дискриминација е преплавена од претставки? За било каков статус...

Последни објави