ДУИ

На денешната седница на Советот на Град Скопје, повторно се разобличи деструктивното и криминогено делување на широката коалиција од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ....

Откако СДСМ е на кормилото на Репбулика Македонија, од 2017 година јавниот долг е пораснат за 2.85 милијарди евра. Расчеречувањето и парализирањето на економијата се случува наменски, преку задолжувања и корупција на сите нивоа на власт....