Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Драги Ѓорѓиев и историската комисија во целосна служба на врховизмот

Откако на 16.07.2022 година во Собранието на Македонија беше усвоен таканаречениот „француски предлог“, македонските интереси забрзано тргнаа да се спуштаат низ спиралата на национално...

Последни објави