катастрофа

Обраќање на советникот на Левица, Амар Мециновиќ на вонредната седница на Град Скопје. ,,Левица бара итно решавање на состојбата со ЈСП во интерес на работниците и граѓаните, која политичарите на СДС, ДУИ и ДПМНЕ ја предизвикуваат....