Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Македонија со најмал раст на БДП во периодот од 2017 до 2022 година

Пишува: Кирил Слезенковски - член на Централниот Комитет на Левица. Република Македонија бележи најмал раст на бруто домашниот производ откако СДС доаѓа на власт по...

Последни објави