Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Историски најлошата година за лозаропроизводителите

Наместо “историско највисоки цени” како што се фалеше Владата и Министерот за Земјоделие, на повидок е историски најлошата година за лозаропроизводителите. Премиерот Ковачевски и Министерот...

Последни објави