Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Ниту културата ни медиумите нема да останат имуни на бугаризацијата

Покрај историјата, ниту културата ни медиумите нема да останат имуни на бугаризацијата. Очигледно е дека бугарската дипломатија, мислела на сѐ, без да испушти ниту...

Последни објави