Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерството за труд и социјална политика повторно ги заборави лицата со попреченост

По точно една година откако поранешната министерка за труд и социјална политика Шахпаска им вети на лицата со попреченост остварување и зголемување на нивните...

Последни објави