Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со амин на ДПМНЕ и ДУИ изгласана продажбата на Мауцкер во Охрид

На денешната седница на советот на општина Охрид, со кршење на Деловникот за работа, насилнички беше изгласана Програмата за оттуѓување на градежно земјиште, со...

Последни објави