покана


Во сабота, 14 ноември, со почеток во 11 часот во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија ќе се одржи прес конференција на која јавноста ќе биде запознаена со формирањето на новата политичка партија ЛЕВИЦА и со деталите околу собирањето потписи за регистрација. ЛЕВИЦА ќе се залага за работнички права и социјална […]

Покана за прес – Формирање на „ЛЕВИЦА“