Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица за Принцип.инфо: Кои се Левица и што се случува во Македонија?

Редакција на српскиот порталот Принцип имаше прилика да разговара со Реџеп Исмаил, член на Президиумот на Левица. Во прилог ви го пренесуваме интервјуто во...

Последни објави