Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Протоколот – грубо мешање на Бугарија во внатрешните работи на Македонија

Иако поминаа неколку дена од потпишувањето на Протоколот на Македонија со Бугарија, многубројни се сите инстанци на негативни “придобивки”, кои тој ги носи за...

Протоколот ја прави Македонија колонија на Бугарија

Капитулантскиот Протокол, стокмен од врховистичко-балистичката клика во власта, пред некој ден беше објавен во бугарските медиуми. Според него, Македонија за старт на преговори мора: 1. Да...

Последни објави