Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Огромниот скок на референтната стапка значи екстра профит на лихвобанките

Народна банка ја објави новата референтна стапка за пресметување на стапката на казнена камата за периодот од 1 јануари до 30 јуни 2023 година, во износ од 4,75%. Претходната...

Последни објави