Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Безмилосно се сечат дрвјата во околните шуми на тетовско

Крадци го опустошија шумскиот фонд во околијата на Тетово. Тетовчани по кој знае кој пат се шокирани, згрозени и гневни и аплерираат до надлежните...

Последни објави