Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Оставка од Спасовски и Османи заради сценирање насилство

Во теков на вчерашниот ден, повторно се потврди дека министерот Оливер Спасовски е дел од сценариoто за предизвикување насилство, целосно потфрлајќи соодветно да ја...

Последни објави