Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица поднесе претставка против Африм Јусуфи – Помошник началник во СВР Битола за инцидентите на Мечкин Камен

Министерот за правда Никола Тупанчески сè уште молчи за организираната параполициска структура, која изврши сет на кривични дела за време на манифестацијата на Мечкин...

Тупанчески молчи за организираната параполиција на СДС за Илинден

Скандалозен е молкот и немањето реакција на министерот за правда, Никола Тупанчески, за насилничкото и противуставно организирање на затворската полиција, заради штитење на врхушката...

Последни објави