ујп


Во четврток, 26 ноември, во 12.30 часот Иницијативниот одбор на „Левица“ ќе одржи прес конференција пред Генералната дирекција на Управата за јавни приходи, која се наоѓа во близина на Народната Банка на Македонија. Повод за прес конференцијата е тивкото престанување со објавувањето на извештаите за годишните даночни пријави од страна […]

Покана за прес – УЈП да не затајува податоци за ...