Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Нема учебници за учениците по заслуга на Министерот Шаќири од ДУИ

На учениците од основните и средните училишта не им се овозможуваат услови за школување, поради неспособноста на Владата. Знаеме дека нема учебници за учениците од...

Последни објави