Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијатива за формирање на Комисија за утврдување на материјална штета настаната од пожарот кај Ѓавато

На ден 26. 07. 2022 година од страна на членот на Совет на Левица, Тодоров, поднесена е Иницијатива за формирање на Комисија за утврдување...

Последни објави