Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Крмов помеѓу земјоделците за 11-ти октомври

Пратеникот Борислав Крмов, денес помеѓу оризопроизводителите во знак на поддршка на нивниот протест. Оние кои ја хранат нацијата и кои во минатото ја создале државата...

Одбележан денот на народното востание против фашистичкиот окупатор во Куманово

Во херојско Куманово живее споменот за антифашистичката борба и победа на македонските партизани кои храбро се кренаа против фашистичките окупациски банди. Делегацијата на Левица, предводена...

Обвинението за Иван Јованоски е класичен политички прогон – Прифатено барањето на одбраната Заев да се јави како сведок

Денес започна судењето против нашиот член на Централен Комитет, Иван Јованоски, кој при одбележувањето на 11 октомври на Могилата на непобедените, упати јасна порака...

Левица – Кисела Вода: Како изгледа населбата „11 Октомври“ под водство на Филип Темелковски

Од ветените проекти на градоначалникот Темелковски, ништо не е реализирано. Во предизборната кампања, Темелковски ветуваше дека ќе го врати стариот сјај на Кисела Вода. Меѓу...

Последни објави