Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  АСНОМ е темелот на македонската државност – АСНОМ живее!

  По повод двата Илинденa Левица им го честита 2 Август на сите Македонци со порака дека ние, Македонците, мора да учиме од минатото и...

  Членови на Левица – Прилеп со полагање на свежо цвеќе на Мечкин Камен

  „Една, две, пет пушки пукнуваат и ја раскинуваат покривката на ноќта. Камбаните почнуваат да бијат!“ - вака е означен почетокот на Илинденското востание. По...

  Последни објави