Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Изборите на 5 јуни се противуставни!

    Левица предупредува дека во случај да се одржат избори на 5 јуни ќе биде прекршен Уставот на Република Македонија! Според Уставот, една од темелните...

    Последни објави