Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Местото на жената е во класната борба!

8-ми МАРТ - празникот кој ја отсликува женската храброст, борбата на жената во остварување на своите економски, социјални и политички права. Макотрпноста за остварување...

Последни објави