Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реџеп Исмаил: Имате за бифтеци, немате за плати на работниците во ЈСП?

Излагање на советникот од Левица во Град Скопје, Реџеп Исмаил – ХАКТАН. „Владата е одговорна за ситуацијата со ЈСП. Додека троши за подмирување на сметки за...

„Возење“

Веќе извесно време не сум се возел со јавен превоз, па при првата потреба се соочив со новости од типот на начини на плаќање. На...

Последни објави