Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

НАТО

Сочувство и солидарност со народите од Блискиот Исток во борбата против империјализмот и окупационите сили на САД и НАТО

Остро го осудуваме свирепото и политички мотивирано убиство на иранскиот генерал-мајор Касем Сулејмани извршено во Багдад од страна на окупационите американски воени сили во...

Жаклина Анастасова – Злоупотребена безбедност

На 29.09.2016 година во Домот на АРМ во организација на Балканскиот форум за безбедност, се одржа панел-дискусија на тема „Безбедноста во програмските определби на...

Последни објави