Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Наместо земјоделците и граѓаните – Министерството за земјоделие ги штити трговците

Наместо да го забранат извозот на јачмен и да го заштитат македонското сточарство, а со тоа да обезбедат и поевтино месо и млеко од...

Последни објави