Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

АД Европа ги третира своите вработени како модерни робови

Нашиот сектор за Политичка Економија реагираше за големата разлика помеѓу исплатените плати и остварениот профит на АД Европа, каде директорите и менаџерите си распределуваат...

Последни објави