Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Левица – Аеродром: Сомнителна супстанца се излева во Вардар – Инспекторатот не превзема ништо

  Во близина на мостот „Близнак“ (Тодор Александров), од спротивна страна на ЕВН во Ново Лисиче, не ретко жителите се сведоци на излевање на сомнителни...

  Левица Аеродром: Загрижени родители реагираа за отстранување на три буриња со токсична супстанца во близина на детско игралиште во Ново Лисиче

  Загрижени родители, кои затекнале три црни буриња со токсична супстанца Flexilon 1118, жестоко реагираа на социјалните мрежи, со оглед на тоа што овие буриња...

  Левица – Аеродром: Стоп за репресијата на капиталот и зелената мафија – слободни пазари за локалните земјоделци, занаетчии и домаќини!

  Најголемиот проблем на Аеродромци е решен - сега се на ред обичните скромни луѓе кои продаваат домашни органски производи. Тоа што се случи вчера...

  Градоначалникот Марин секој ден со нови луксузи на сметка на општината – се подновил со телефон од 100 илјади денари

  На лудилото во општина Аеродром му нема крај, градоначалникот од СДСМ, Златко Марин, пред крајот на својот мандат го троши буџетот на општината за...

  Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

  Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани трошења на буџетот, од Бина од 25.000 евра, изнајмување на новогодишни сијалички за 30.000...

  Градежната мафија во соработка со Марин продолжува да профитира во Аеродром

  Сведоци на комплетната трансформација на Аеродром изминатите години се сите аеродромци. Градежната мафија во соработка со општинските власти гради облакодери и кули, без притоа...

  Последни објави