Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица Аеродром: Градоначалникот Муцунски се фали со проект на Марин – прокиснатите гаражи никој не ги споменува

Како во минатото, за проектот Скопје 2014, така и денес фасадно, површински, правено исклучиво за надворешен изглед, без да се прикаже целосната слика, пиарџиски...

(Видео) Левица – Аеродром: Жителите од Стар Аеродром се против зонско паркирање

Денес, со почеток од 11:00 часот, во "паркчето" на ул. ,,Методија Шаторов Шарло", граѓаните имаа отворена средба со советниците на Левица во Општина Аеродром. На...

(Видео) Пиар Градоначалникот Тимчо Муцунски и неговата намера да воведе зонско паркирање во повеќето населби во Општина Аеродром

Почитувани аеродромци, Алармираме за планот на пиар Градоначалникот Тимчо Муцунски и неговата намера да воведе зонско паркирање во повеќето населби во Општина Аеродром. Во наративот кој...

Левица – Аеродром: Злоупотреба на општината за политички маркетинг

Во работата на Oпштина Аеродром, под палката на новиот градоначалник Тимчо Муцунски, се провлекува еден континуиран проблем на нецелосно и половично извршена работа. Истата...

Денес, советниците на Левица ширум Републиката, побараа пренос на седниците на советите во живо

Денес, советниците на Левица ширум Републиката, побараа пренос на седниците на советите ВО ЖИВО – нешто што е во законската одредба, со цел граѓаните...

(Видео) Левица – Аеродром: Сомнителна супстанца се излева во Вардар – Инспекторатот не превзема ништо

Во близина на мостот „Близнак“ (Тодор Александров), од спротивна страна на ЕВН во Ново Лисиче, не ретко жителите се сведоци на излевање на сомнителни...

Последни објави