Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Аеродром: Стоп за репресијата на капиталот и зелената мафија – слободни пазари за локалните земјоделци, занаетчии и домаќини!

Најголемиот проблем на Аеродромци е решен - сега се на ред обичните скромни луѓе кои продаваат домашни органски производи. Тоа што се случи вчера...

Градоначалникот Марин секој ден со нови луксузи на сметка на општината – се подновил со телефон од 100 илјади денари

На лудилото во општина Аеродром му нема крај, градоначалникот од СДСМ, Златко Марин, пред крајот на својот мандат го троши буџетот на општината за...

Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани трошења на буџетот, од Бина од 25.000 евра, изнајмување на новогодишни сијалички за 30.000...

Градежната мафија во соработка со Марин продолжува да профитира во Аеродром

Сведоци на комплетната трансформација на Аеродром изминатите години се сите аеродромци. Градежната мафија во соработка со општинските власти гради облакодери и кули, без притоа...

#НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

Започна теренската кампања на #НеОтворамВрата во Аеродром   ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА - ЛО АЕРОДРОМ 20 МАРТ, 2021

Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин и општината Аеродром, за пофалбата дека потпишал меморандум за соработка со Голф федерацијата за...

Последни објави