Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин и општината Аеродром, за пофалбата дека потпишал меморандум за соработка со Голф федерацијата за...

Здравјето на граѓаните е поважно од профитите на олигарсите!

Левица се спротивставува на намерите на локалната самоуправа во Општина Аеродром да се засилат градежните активности во наредниот период. И тоа сега, кога заврши...

Последни објави