Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Кого и што претставуваат етничките политички партии во Македонија

    Погубните национални политики, водени од власта, постојано ја ставаат Република Македонија во подредена положба. Ваквата политика, особено дојде до израз со потпишувањето на т.н....

    Последни објави