Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    И по пет месеци, новите тетовски автобуси не мрднале од мртва точка

    Тетово без градски превоз и по пет месеци од набавката на петте автобуси од страна на општината. На 17 јануари 2021 година, во Тетово пристигнаа...

    Последни објави