Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ЛО Охрид: Закон за легализација на криминално стекнатиот имот

    Пратениците на власта и опозицијата ( со исклучок на пет пратеници, меѓу кои пратениците на Левица, кои гласаа против), сложно си го изгласаа Законот...

    Последни објави