Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Ѓорче Петров: Градоначалникот Наумовски потрошил енормни суми за репрезентации во неговиот мандат

Врз основа на информациите од општина Ѓорче Петров добиени согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, евидентни се неразумно високи трошоци...

Последни објави