Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица бара протерување на бугарскиот амбасадор

Минатата недела сведочевме на бројни понижувања на македонскиот народ и држава. Највисоките претставници на неколку земји од Европската унија, македонскиот народ и јазик ги...

(Видео) Симонов: За Македонија преговорите со ЕУ се затворен лавиринт во кружна форма

Ставот на Левица е прекин на преговорите со Бугарија! Уште тогаш бевме против тој договор за кој предупредувавме дека е штетен. И сега ако...

ЛО Свети Николе организираше пошумување за потсетување на институциите дека тие ја имаат оваа обврска

Една од ретките а можеби и единствената работа околу која политичките фактори во Општина Свети Николе беа согласни е зелената политика и пошумувањето. Денес, кога...

(Видео) Левица – Свети Николе: 57% од народните пари се трошат за плати во администрацијата, а само 0.43% за социјални бенефиции

На десеттата седница на Советот на Општина Свети Николе, советници и од СДСМ И дел од ВМРО-ДПМНЕ позитивно ја изгласаа завршната сметка на Општината...

Левица – Свети Николе: Додека текстилните работнички се предмет на експлоатација – трудовиот инспекторат ги заштитува работодавачите

По пријава од страна на текстилни работнички од Свети Николе за нарушување на работничките, а со тоа и основните човекови и егзистенционални права, ЛО...

(Видео) Усвоено барањето на Левица за отворен ден со советот на општина Свети Николе

На седмата редовна Седница на Советот на Општина Свети Николе беше усвоена предлог точката на дневен за „Oтворен ден за средба на граѓаните со...

Последни објави